Стига да имаш време си заслужава да се разходиш, но ако имаш 3-4 дни ще ти е трудно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеДа не излезе дявол на магаре накраяFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Какво лошо има за ходене до ГДР-то. Аз обмислям едно такова, в момента тече търсене на новата белисима. Пазара не ми предлага такава в Бг.
Търся 2.4 209кс, черна, с навигация, ТИ, автоматик. Но уви трудно се намира.
Има една http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...712&f1=details,
някой да каже нещо за нея?!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЗа поръчката ясно...това в заглавието не ми е ясно и на мен. Някой преслушвал ли я е, на живо как е. Км ми се струват съмнителни!
Аз днес ще ходя да гледам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1=details,не се намери някой,който да я е гледал.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеВ обявата пише регион Благоевград,петък или събота ще съм там,ако колата е в Благоевград а не някъде из региона ще я погледна,не,че разбирам де ама имам човек за тая работа.
Аз днес ще ходя да гледам тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1=details,не се намери някой,който да я е гледал.
И да добавя ако на някой витае идеята за Италия или Германия ама наистина сериозно може да се комбинираме с платформа под наем за няколко дена и да пътуваме. За мен читавите коли тук и сега са на на Mury и една TI в Бургас.....
Аз търся черно комби Distinctive ниво с бежава алкантара, 1,9, 150 коня.....без други претенции....Last edited by luchobg; d.m.y г., 08:31.
Comment
-
Първоначално публикувано от luchobg Покажи съобщениеТази не си заслужава не е гледана читаво от предишните собственици има много на брой малки и дразнещи счупвания вътре по интериора а все пак ти ще прекарваш основно времето си там..... Като мотор без диагностика работи добре. Предницата е пребоядисвана от камъчета..... Няма да ти дадат да я закараш дори във Вантотрейд които са на 100 метра от къщата..... На мен лично не ми допадна няма автоматик 2,4 за тия пари......
И да добавя ако на някой витае идеята за Италия или Германия ама наистина сериозно може да се комбинираме с платформа под наем за няколко дена и да пътуваме. За мен читавите коли тук и сега са на на Mury и една TI в Бургас.....
Аз търся черно комби Distinctive ниво с бежава алкантара, 1,9, 150 коня.....без други претенции....
Не съм се навил 100% за 159-ка но много хареса на жената и реших да я погледна,иначе аз съм си намерил кола ама има проблем с регистрацията.
Тия счупвания какви са по интериора,много ли са фрапантни?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЗа поръчката ясно...това в заглавието не ми е ясно и на мен. Някой преслушвал ли я е, на живо как е. Км ми се струват съмнителни!
Ако продължаваш да се бавиш шансовете ти да намериш читава кола намалят,колите си остаряват вече.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Аз хвърлих око на http://www.cars.bg/u677620, но да видим кога ще имам време да я видя. И някой с компютър да я види трябва и това не съм организирал още.
Comment
-
Първоначално публикувано от luchobg Покажи съобщениеТази не си заслужава не е гледана читаво от предишните собственици има много на брой малки и дразнещи счупвания вътре по интериора а все пак ти ще прекарваш основно времето си там..... Като мотор без диагностика работи добре. Предницата е пребоядисвана от камъчета..... Няма да ти дадат да я закараш дори във Вантотрейд които са на 100 метра от къщата..... На мен лично не ми допадна няма автоматик 2,4 за тия пари......
Аз търся черно комби Distinctive ниво с бежава алкантара, 1,9, 150 коня.....без други претенции....До като се куми новия купувач на мойта кола,аз ще се откажа.........................
---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:25 ----------
Километрите 1000 % не са реални,или ако са реални е имала удар и то не лек най-вероятноFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКакво лошо има за ходене до ГДР-то. Аз обмислям едно такова, в момента тече търсене на новата белисима. Пазара не ми предлага такава в Бг.
Търся 2.4 209кс, черна, с навигация, ТИ, автоматик. Но уви трудно се намира.
Има една http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...712&f1=details,
някой да каже нещо за нея?!
Тази ми се струва че някой я гледа, но не се сещам кой. Иначе се продава от доста време.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment